Testovi koji su pred Vama namenjeni su samoproceni Vaših profesionalnih karakteristika, kao i budućem profesionalnom razvoju. Bilo da se radi o nastavku školovanja na formalnim obrazovnim akademskim ili strukovnim ustanovama ili drugim obrazovnim centrima namenjenim usvajanju različitih dodatnih znanja i veština. Važno je da znamo put kojim treba da idemo kako bismo maksimalno iskoristili naše postojeće kapacitete ili izgradili nove.

Veliki je blagoslov odabrati karijeru u kojoj ćemo se osećati srećno i ispunjeno. Da bi se to dogodilo potrebno je mnogo rada i truda na sticanju neophodnih znanja i veština koje će nam olakšati taj put. Ipak, odabir karijere ima i određena ograničenja koja su definisana kroz naše sposobnosti da taj cilj i postignemo, ali i tip ličnosti kome pripadamo.

Planiranje karijere nije proces koji zahteva samo odgovor na pitanje čime želim da se bavim u budućnosti, već i odgovor na pitanje čime mogu da se bavim u budućnosti. Upravo zbog toga važno je da prepoznamo sve potencijale i ograničenja koja nosimo u sebi, da definišemo putokaze koji će nas usmeriti i pojednostaviti taj put.

Pre nego što počnete popunjavanje testova molimo Vas da prihvatite uslove testiranja.

USLOVI TESTIRANJA

Testovi pred Vam su namenjeni osobama starijim od 18 godina. Molimo Vas da potvrdite da zadovoljavate ovaj uslov.

Otvaranje nalogaSlažem se sa uslovima testiranja

Već imate nalog? Prijavite se.